Annimals Healthy Petfood


Dendermondebaan 140 9240 Zele
+32478914468 Klik om te bellen

Over Annimals Healthy Petfood

Waarom is Annimals Healthy Petfood de beste keuze voor jou?

Wij houden van kwaliteit. Annimals Healthy Petfood biedt een selectie van kwaliteitsproducten voor honden en katten. Daarbij ligt de nadruk op de behoefte van de hond en de kat. Onze 100% natuurlijke voeding en gezonde snacks voor honden en katten zijn gegarandeerd vrij van synthetische toevoegingen, geen kunstmatige stoffen of chemische vitamines. Wij hebben een assortiment geselecteerd dat garant staat voor gezonde, natuurlijke voeding. Slapen, spelen en er op uit is ontworpen met aandacht voor de behoefte van de hond en de kat met een vleugje design voor het fancy huisdier en het past perfect in het interieur van het baasje.

Meer over Annimals Healthy Petfood:

Wij houden van dieren. Annimals Healthy Petfood verdedigt en deelt een onvoorwaardelijke liefde voor dieren. Wij geloven dat elke hond en kat het beste verdienden. Daarom zetten we ons maximaal in voor hun gezondheid, welzijn en geluk en staan de baasjes bij met raad en daad. Ons assortiment wordt zorgvuldig uitgekozen, bestaat uit biologisch afbreekbaar en composteerbare materialen en duurzame producten, die met zorg en toewijding vervaardigd zijn. We verkopen onze artikelen niet enkel met passie en enthousiasme, maar ook met een grondige kennis van dierenvoeding & dierenverzorging. Het spreekt voor zich dat al onze producten dierproefvrij zijn.

Wat kan Annimals Healthy Petfood je bieden?

Ons team, Mijn eigen twee honden, Wolf & Dingo, zijn mijn grootste inspiratie. Zij motiveren me elke dag in mijn zoektocht naar de beste producten die het werk zijn van liefde, gemaakt door en voor mensen die houden van hun huisdier. Met ons team staan we bij Annimals Healthy Petfood altijd met enthousiasme klaar voor elke hond, kat en baasje. Met de ondersteuning van mijn gezin uiteraard, zijn we een hecht team. Wij onderscheiden ons qua service, klantvriendelijkheid en persoonlijk advies op maat. Daarnaast zijn we duidelijk een afspraak is bij ons een afspraak. Heldere en open communicatie is hiervoor de basis. Wij werken niet met openingsuren. Problemen of vragen bij het bestellen, wanneer uw bestelling niet lukt via de webshop kunt u ons altijd bereiken via contactformulier, mail, telefoon, SMS , WhatsApp of Messenger/ Facebook.

Foto's

Gratis Kerstkado voor hond of kat

Annimals Healthy Petfood in het kort

Verkoop van artikelen voor

Honden / katten
Kleindieren

Bezorging aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Artikelen

Voor- en nadelen van vers vlees, brokken en natvoer.

Brokken Voordelen van brokken voor het baasje Handig in gebruikJe koopt een zak en klaar is kees, wel geven volgens de aangegeven behoefte van je huisdier Makkelijk te doseren en lang houdbaar Brokken...

Onze locatie

Logo Annimals Healthy Petfood

Annimals Healthy Petfood

Annimals Healthy Petfood


Dendermondebaan 140 9240 Zele
+32478914468 Klik om te bellen