De Bolster Dierenshop Brugge


Boogschutterslaan 37 8310 Brugge
+32 (0)478 62 92 85 Klik om te bellen

Over De Bolster Dierenshop Brugge

Waarom is De Bolster Dierenshop Brugge de beste keuze voor jou?

Mijn naam is Lindsey De Bolster, puppyexpert volgens de connectiemethode bij De Bolster gedragstraining & consulting en trotse eigenaar van De Bolster dierenshop. De liefde voor dieren en de ambitie om een bijdrage te leveren aan het welzijn van honden en katten leidde tot het ontstaan van De Bolster Dierenshop.

Meer over De Bolster Dierenshop Brugge:

Wij (Geert en Lindsey De Bolster) luisteren aandachtig naar je verhaal en helpen je met het maken van de juiste keuze. Daarnaast geven we de nodige professionele adviezen vanuit onze jarenlange ervaring als hondengedragsbegeleider volgens de connectiemethode.

Wat kan De Bolster Dierenshop Brugge je bieden?

In onze shop ligt de prioriteit op gezonde en duurzame producten van het beste kwaliteit. Gemaakt met respect voor de planeet en geselecteerd vanuit het gedachtegoed van de connectiemethode®. Het juiste tuigje, leiband, speeltje, eetkom, kussen of kauwsnack, alles hangt af van de noden van jou en je dierbare viervoeter. Van handgemaakte maar eveneens zeer comfortabel in de handliggende leibanden tot professioneel advies voor de juiste harnas of halsband, want iedere hond is anders. kwalitatieve kussens van het beste kwaliteit met het oog op comfort en duurzaamheid. Onze handgemaakte kussens zijn een meerwaarde in ieder interieur. Prachtige eet & drinkbakjes, niet alleen uitzonderlijk mooi maar ook gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Ecologisch verantwoorde speeltjes en puzzels om de connectie met je hond te versterken. Een grote keuze van gezonde natuurlijke & hypoallergene hondensnacks en plantaardige (veganistisch) boomwortels en hout. Voor iedere type hond, groot, klein, een koekiemonster of een allergie gevoelige hond of kat,... Een holistische hypo-allergenic hondenvoeding van top kwaliteit. Met een hoog percentage vlees en waar groenten, fruit en kruiden een zekerheid zijn. Wij selecteren enkel voeding van het hoogste kwaliteit want het welzijn van jouw huisdier is onze prioriteit! Vraag gerust meer uitleg want bij De Bolster dierenshop geniet je van kennis en een jarenlange hondenervaring van Geert en Lindsey De Bolster.

Foto's

De Bolster Dierenshop Brugge in het kort

Verkoop van artikelen voor

Honden / katten

Bezorging aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

De Bolster Dierenshop Brugge


Boogschutterslaan 37 8310 Brugge
+32 (0)478 62 92 85 Klik om te bellen