Filova ecologische dierenspeciaalzaak


Keverstraat 1A 2220 Heist-op-den-Berg
0474 34 62 97 Klik om te bellen

Duurzaamste shop voor hond, kat en kip
Steeds bereikbaar 7/7
Naast winkel, ook voedings- en vachtadvies

Over Filova ecologische dierenspeciaalzaak

Waarom is Filova eco dierenspeciaalzaak de beste keuze voor jou?

Ecologische winkel en webshop Filova heeft een eco(web)-shop waar enkel en alleen biologische voedingen en ecologische producten verkocht worden voor hond, kat en kip.

Meer over Filova, zorgzaam voor dier & milieu:

De voedingen in ons assortiment zijn volledig biologisch gecertificeerd en houden bijgevolg rekening met dierenwelzijn en milieu. Ons eigen testpanel en dat van vrienden keurt de voedingen voor ze worden verkocht! We houden niet van prularia. Speelgoed, eet- en drinkbakjes, leibanden, poepzakjes,… zijn niet alleen ecologisch vervaardigd, maar zijn door ons ook getest op degelijkheid en duurzaamheid. Wat je in onze eco-shop vindt moet dus een hele tijd kunnen meegaan. Zoals te verwachten, houdt Filova niet van chemische producten tenzij de omstandigheden hierom vragen. We verkopen alleen maar natuurlijke shampoos en kuismiddelen. Ook de vlooien- en tekenproducten zijn volledig natuurlijk. Nog een kleine voetnoot over een recent gestart project. Zo nu en dan bieden we in de winkel ook zaken aan die we zelf maakten. Een voorbeeldje: de handige drinkbussen zijn nu éénmaal makkelijker mee te nemen met een bijhorende drinkbushouder. Deze extra’s maken we van gerecycleerde en/of biologische stoffen.

Wat kan Filova, zorgzaam voor dier & milieu je bieden?

Filova is een eco–webshop. De gratis leveringen in Heist-op-den-Berg en deelgemeenten, Berlaar en Putte neemt Filova zelf voor zijn rekening met de fietskar. Daarnaast merken we dat mensen graag langskomen in onze fysieke winkel. Zeker wanneer een woordje uitleg over de voeding of het product gewenst is. Dit kan op vrijdag en zaterdag doorlopend tussen 9 u en 17 u. Maar ook op andere momenten kunnen we jullie ontvangen na afspraak

Wie gingen je voor?

Elke klant, elke vraag, elke reactie van onze huidige klanten en van niet-klanten worden met zorg behandeld. Niets is teveel voor ons. We willen alle uitleg verschaffen die nodig is en die van belang kan zijn bij de aanschaf van onze producten. Je mag ons altijd een berichtje sturen, mailen of telefoneren. Dit vinden we het allerbelangrijkste aspect in onze relatie met de klant. Zit je bv. op de zondag plots zonder eten voor je hond of kat, dan zoeken we naar een oplossing om je alsnog uit de nood te helpen.

Dierenwelzijn en milieu liggen mij heel nauw aan het hart

Foto's

Mijn hond en mezelf in mijn winkel

Filova ecologische dierenspeciaalzaak in het kort

Verkoop van artikelen voor

Honden / katten
Pluimvee

Bezorging aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Logo Filova ecologische dierenspeciaalzaak

Filova ecologische dierenspeciaalzaak

Filova ecologische dierenspeciaalzaak


Keverstraat 1A 2220 Heist-op-den-Berg
0474 34 62 97 Klik om te bellen