Fureverpets


Tinnenpotstraat 14 8850 Ardooie
0497653881 Klik om te bellen

Over Fureverpets

Waarom is Fureverpets de beste keuze voor jou?

Fureverpets, dierenwinkel en veel meer. Ons verhaal: Het begon ooit als privé asiel. Doordat de empathie groot was om zwerfkatten en dieren te redden, groeide ons huis uit tot een tweede thuis voor kansloze dieren. Omdat ons asiel niet winstgevend is en wij alles vrijwillig doen, hadden we het idee om dierenvoeding voor kat en hond te verkopen. Fur-Ever-Catz asiel vond een broertje; FurEverPets! Omdat we de mensen en adoptanten willen bewust maken van een gezonde voeding, correcte leefomgeving en opvoeding, maakten we ons wegwijs in de verkoop van kwalitatieve voeding. Naast honden en kattenvoer verkopen we ondertussen ook voeding voor knaagdieren, konijnen, kippen, papegaaien, geiten, schapen, paarden. Ook hebben we nu een gamma toebehoren voor jullie FurEverPets.

Meer over Fureverpets:

Mijn man 'Jeffrey Vankeirsbilck' en mezelf 'Joke Minne' zijn onlangs met deze onderneming gestart. Voorlopig nemen we alles nog zelf in handen. Naast het asiel, bieden we ook een shop aan waar mensen kwalitatieve voeding en geschikte toebehoren kunnen kopen. Onze ervaring delen we graag met onze klanten. We hopen als bedrijf nog meer diensten in de toekomst te kunnen aanbieden zoals een kattenhotel en workshops.

Wat kan Fureverpets je bieden?

We willen enkel kwaliteitsvolle en eerlijke producten aanbieden. Onze winkel is open op maandag 10:00 tot 18:00, woensdag 14:00 tot 18:00, vrijdag 14:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00. Het asiel is open op zaterdagnamiddag van 13:00 tot 17:00. of op afspraak. U kan ons terug vinden op onze Facebookpagina! We bieden een klantgerichte service aan.

Wie gingen je voor?

Vaak zijn onze klanten ook adoptanten die bij FurEverCatz asiel een kat komen adopteren. Lokale mensen weten ons ook vaker te vinden. Mensen zijn blij dat ze ook voeding en toebehoren hier kunnen kopen omdat ze dan vaak niet overal hoeven rond te rijden naar andere dierenwinkels. De klanten vertrouwen op onze ervaring en kennis.

Foto's

Onze vestiging

Verkoop van artikelen voor

Honden / katten
Kleindieren
Landbouwhuisdieren
Paarden
Papegaaien
Pluimvee
Vogels

Onze locatie

Logo Fureverpets

Fureverpets

Fureverpets


Tinnenpotstraat 14 8850 Ardooie
0497653881 Klik om te bellen