Marleys Dog Toys


Kriekelstraat 56 3520 Zonhoven
0496 55 63 45 Klik om te bellen

Natuurlijke gedroogde snacks/kong speelgoed
100% natuurlijke voeding (droog-en natvoer)
Afhalen te Zonhoven na online bestellen + betalen

Over Marleys Dog Toys

Welkom dierenvriend bij Marleys Dog Toys.

Wij zijn een online dierenspeciaalzaak gelegen te Zonhoven. Onze passie ligt vooral bij honden, vandaar ook Dog Toys. Naast speelgoed van o.a. Kong kan u bij Marleys Dog Toys ook terecht voor lekkere natuurlijke gedroogde snacks, trainerssnacks en beloningssnacks. Voor wie op zoek is naar 100% natuurlijke en hypoallergene voeding bieden wij u de gedroogde hondenbrokken aan van Dibaq Sense , van pup tot senior met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten, veel verse groenten, kruiden en fruit en vooral geschikt voor honden met een allergie of die nood hebben aan een eliminatiedieet.

Wij werken alleen samen met producten waar wij zelf 100% achter staan. Onze merken zijn o.a. Braaaf, Eat slow live longer, Kong, Dibaq Sense, Flamingo pet products.

Marleys Dog Toys is ontstaan uit de zoektocht naar kwaliteitsvoeding en speelgoed voor onze eigen hond, Marley. Die ook de reden is voor het opstarten van Marleys Dog Toys. Want zoals ieder dier verdient ook uw hond alleen het beste. Zonder bewerkte producten, zonder chemicalieën.

Naast speelgoed, snacks, kan u bij Marleys Dog Toys ook terecht voor verzorginsproducten van o.a. Beaphar.

Van pup tot senior, elke ras en grootte. Met een hart voor uw dier.

U kan online bestellen via onze webshop. Kies voor verzenden of ophalen. Bij ophaling kan dit van maandag tot donderdag tussen 18u en 19u, op vrijdag van 16u tot 19u en op zaterdag van 10u tot 12u. Betaal via ons beveiligde betalingssysteem van Mollie.

Foto's

Ons assortiment

Marleys Dog Toys in het kort

Verkoop van artikelen voor

Honden / katten

Bezorging aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Team

Onze locatie

Logo Marleys Dog Toys

Marleys Dog Toys

Marleys Dog Toys


Kriekelstraat 56 3520 Zonhoven
0496 55 63 45 Klik om te bellen